Gina - Kommenterer tilbake! - Hverdag - Foto - Shopping - Trening

ikea innkjøp

Som sagt tidligere var jeg på Ikea på lørdag. Elsker ikea!! ♥ Dessuten valgte vi en perfekt dag å være der på, fordi det regna hele veien dit og hele tiden mens vi var der. Kjøpte masse fitn til soverommet mitt, og har lyst til å resie tilbake dit enda en gang for å få siste finish. 

Vase med to blomster + hylla (den er 110cm)

Stumtjener og de tre telysa. 

Herlig motiv på telysene, skikkelig fine!!Speil.

2 bokser som jeg har diverse ting oppi.

Potte og bloster.

2 nattbordhyller

Nytt sengetøy, 5 pynteputer + sengeteppe. 

Har hatt lyst på sånn sengetøy lenge, og endelig har jeg fått tak i det!!

 

Hva synes du om innkjøpene?

innkjøp - 27.07

Her er gårsdagens innkjøp:Topp Ginatricot 99,- og strikkegenser Ginatricot 149,-

Og her er dagens innkjøp:Hettejakke H&M 249,-

Ellers i dag har beinet mitt hovnet skikkelig opp, bare se her:Vondt!!

 

Synes om innkjøpene?

Innkjøp - 23.07 ++

I morgen har jeg bursdag, sånn bare til informasjon. I dag var jeg på Maxi, fordi jeg måtte være der mens mamma og pappa ordnet gave til meg. Lurer på hva jeg får !!

Her er dagens innkjøp: 


Topp BikBok 49,- og shorts BikBok 49,-

Dette er de klærne jeg har fått. Alle tre skjortene er morfar sine, skal gjøre om to av dem litt. Strikkegenseren, og begge jakkene har jeg fått av mamma fordi hun ikke brukte dem. 

Syntes om innkjøpene?

innkjøp - siste tiden

Svarte ballerinas Din Sko 249,- //  Hvite canacas Din sko 199,- //  Blå kanavas Skopunkten (Sverige) 199,- // Treningssko Sportshopen (Sverige) 535,- 

Strikkejakke Gave fra mamma!  //  Sjorte Cubus  239,- 

Hvit sjorte BikBok og Hvit bluse BikBok - 2 for 99,- 

Likte dere innkjøpene?

Jeg har også fått en del klær, gamle som jeg skal sy om og fikse på. Tenkte jeg kunne vise dem i morgen. Jeg har også fått litt klær av mamma som jeg også skal vise i morgen !! 

innkjøp - 13.07

I dag har jeg bestilt meg ny komode, så den får dere se bilder av når den kommer. Ellers i dag spleisa jeg og søstern på krølltang, har prøvd den allerede og den funker bra. Den er fra Remington. Remington krølltang LEFDAL 395,- 

Flere som har denne?

innkjøp - 12.07Klokke JYSK 129,- og Genser CUBUS 299,-

innkjøp - 05.07

Det innlegget her kommer kanskje sent, men bedre det enn aldri. Jeg MÅTTE ha meg en ny bikini, og det var ikke så mange fine å velge mellom, men jeg var fast bestemt på at den skulle være blå. Har aldri hatt blå bikini før, så følte for å prøve det. Jeg kjøpte da også en fresh oransje shorts, tror den blir brukt mye i sommer. Bikinioverdel H&M (129,-) Bikiniuderdel H&M (99,-)

Shorts H&M (75,-) (denne er nok litt mer oransje i virkeligheten, men på bildene ble den enten for lys eller for knæsj!!)

Hva synes du om innkjøpene?

 

hits