sjoa - opplevelse for livet (Gina - Kommenterer tilbake!)

sjoa - opplevelse for livet

På fredag reiste jeg til Sjoa Raftingsenter, og det er noe jeg skal gjøre igjen! Vi skulle rafte på lørdag, og måtte møte opp kl.10.00 i superundertøy og ullsokker. Deretter fikk vi drakter, bukse med "bukseseler" og jakke + sko. Så fikk vi selvfølgelig hjelm og redningsvest. Vi måtte ta buss til der hvor vi skulle starte, og jeg kjente jeg gledet meg mer og mer. Når vi kom frem fikk vi opplæring om hvordan vi skulle sitte, holde åra, hva vi skulle gjøre om noen falt ut ol. Guidene var engelske. 

Da er vi klare! Etter vi hadde kjørt i ca. 10 min måtte vi inn i et område der hvor vannet var stillestående (hvis det går ann å si det sånn). Der måtte tre av oss hoppe uti vannet, og bli reddet opp igjen. Alle måtte gjøre det! Skal ærlig innrømme at vannet var veldig kaldt. (!!!!)Helt på slutten kunne vi bestemme om vi ville prøve å "flippe" (altså snu hele båten opp ned). Vi bestemte oss derfor for å prøve, så lenge en person gikk ut av båten blei vi sidetunge, og det på den side som båten hella ned på... Guiden sa: Det er 70% sjansje for å flippe, og jeg kan kontrollere 20%, resten er bare lykke. Av hele 13 båter var vi den eneste båten som flippa! MORSOMT!!! (Blei forresten reddet opp av en brite, ohhhoh!)

(fikk ikke noe bilde av det!)


Denne opplevelsen var fantastisk, og jeg oppfordrer alle som elsker morro å prøve rafting !!


  7 kommentarer i "sjoa - opplevelse for livet"

Postet av: Tage
Det var såååå GØY!! dette må vi gjøre igjen !
01.07.2012, 18:51
Postet av: Anna
jeg vil og !!
01.07.2012, 18:53
Postet av:
fine bilder, ser ut som om at det var morro !!
01.07.2012, 19:59
Postet av: Gina - Kommenterer alltid tilbake!
Anonym: Ja, det var veldig gøy !!
01.07.2012, 20:11
URL: http://gella.blogg.no/
Postet av: lillyslife
Så gøy :D Fikk lyst å prøve det nå :p
01.07.2012, 22:10
URL: http://lillyslife.blogg.no
Postet av: SaraAlexandra.com
Så utrolig gøy :D
Postet av:
Hei!

Så hyggelig å høre at du hadde en fin opplevelse hos oss! Flotte bilder! Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh.

Sjoa Raftingsenter
29.10.2012, 13:09
URL: http://www.sjoaraftingsenter.no/

Skriv en kommentar

hits